Nőknek

/GARDRÓB ÉS STÍLUS ÁTTEKINTÉS

Ennél a folyamatnál a legfontosabb, hogy a lehető legjobban  megismerjünk téged. Ez lehetővé teszi számomra, hogy világos képet kapjak arról, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni, mik a céljaid, lehetőségeid és mik a prioritások. Ez a megismerés elkerülhetetlen annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni.

A szolgáltatás a következő elemekből áll:

 • stílus meghatározás, jelenlegi helyzeted és preferenciáid kiértékelése, a kép megismerése, ami jelenleg ábrázol téged
 • megnézzük milyen ruhákból áll össze gardróbod, megbeszéljük mi működik és miért, valamint azt is, hogy mi az ami számodra nem ideális választás
 • megbeszéljük és prezentálom, mi áll jól neked
 • megtanítom, hogyan használd meglévő ruhatárad és megmutatom, hogyan hordhatod másképp őket
 • megismerlek téged, életstílusod és igényeidet, megbeszéljük jelenlegi vásárlási szokásaidat és hogy mi az amit elsődlegesen be kell szerezned
 • tanácsokat adok arra vonatkozóan, hogy hogyan rendezd el gardróbod, hogy a legáttekinthetőbb és használhatóbb legyen
 • egy letisztult, használatra kész gardróbbal hagylak ott, ami készen áll arra, hogy izgalmas, új daraboknak adjon helyet

Ígérem őszinte leszek, de kedves és tapintatos is egyszerre. Az egyetlen célom az, hogy segítségemmel olyanná tegyük megjelenésed, amilyennek szeretnéd.

Budapesten élek, de szívesen utazom az országon belül bárhova, hogy találkozhassam ügyfeleimmel az otthonukban és elkezdjük a foglalkozást.

Gardrób és stílus áttekintés: 85 000 HUF-tól

Innen a második lépés általában egy közös vásárlás…

/KÖZÖS VÁSÁRLÁS

A gardróbod áttekintése és igényeid megismerése után feltérképezem a lehetőségeket és megtervezem a munkamenetet előre, hogy a közösen eltöltött időt hasznosan tudjuk eltölteni. Egy megbeszélt időpontban találkozunk és elindulunk közösen vásárolni. Tekintettel igényeidre, céljaidra és az időre, amit erre tudsz szánni, a következő lehetőségeket tudod kihasználni:

 • olyan ruhákat tudsz felpróbálni, amiket korábban figyelmen kívül hagytál, vagy nem merted viselni, mert nem tudtad, hogyan kell
 • megtanulhatod hogyan vásárolj magadnak úgy, hogy ne mindig ugyanaz kerüljön a kosaradba
 • új inspirációkat kaphatsz, hogy hol tudsz vásárolni
 • ötleteket és tippeket tanulhatsz tőlem a próbálgatások során, ahol az interaktív próbababa te vagy
 • térj haza pár új, izgalmas, hordható darabbal és a megszerzett tudással kezdd el építeni új, stílusos gardróbod

Az a célom, hogy a közös vásárlás alkalmával megtanítsalak a gyakorlati dolgokra. Hogyan stylingolj össze dolgokat, mit és hogy hangsúlyozz magadon, hogyan keverd a színeket, formákat, felületeket és mintákat. A cél olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, amik segítségével felfrissül megjelenésed, amikben jó érzed magad és magabiztos leszel. Egy ilyen közös vásárlás nyugodt és vidám hangulatú, de ugyanakkor eredményes.

A vásárlások Budapest belvárosában, illetve online shopokon keresztül történnek, de igény szerint Európa nagyvárosainak egyikébe is ellátogathatunk, ha nem találjuk meg itthon azt amit elképzelünk neked.

Közös vásárlás: 12 000 HUF/ óra

/STYLING

Ez a szolgáltatás arról szól, hogy megtanítalak használni és variálni ruhatáradat a saját stílusodnak megfelelően. Változatokat mutatok arra vonatkozóan, hogy mit mivel viselhetsz és milyen styling trükkökkel lehet feldobni egy alap ruhatárat. Megmutatom, hogy melyik alkalomra hogyan illik felöltözni, mik az általános protokollok és szabályok és hogyan adoptálhatod ezeket saját öltözködésedre vonatkozóan.

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akiknek sok ruhájuk van, de mégis amikor kinyitják a szekrényt úgy érzik, hogy nem tudnak mit felvenni. Megmutatom mik azok a darabok, amik hiányoznak ahhoz, hogy számtalan variációt tudj kialakítani már meglévő ruhatáradból.

Amit nyújtani tudok, ha ezt a szolgáltatást választod:

 • tiszta képet arról, hogy mi passzol legjobban hozzád, hogyan variálhatod és stylingolhatod ruhatáradat
 • sok választási lehetőséget és magabiztosabb megjelenést
 • fotót a legjobb outfitekről, hogy mindig elérhető legyen számodra
 • pontos listát, ami még hiányzik ahhoz, hogy összefogja ruhatáradat

Célom, hogy megtanítsalak felöltözni úgy, hogy a jövőben stílusosan és magabiztosan tudj megjelenni bárhol, bármilyen helyzetben.

Styling: 60 000 HUF-tól


Mindegyik ügyfél más és más. Nem egyformák az elérni kívánt célok, mint ahogyan a ráfordításra szánt idő és összeg sem.

Van akinek sok ruhája van, de nem igazán tudja, hogy hogyan használja őket, tegye variábilissá vagy izgalmassá megjelenését, ezért inkább a stílus kialakításra és öltözködési tanácsadásra szeretne több időt szánni. Van akinek kevés a ruhája, ezért inkább a közös vásárlásra fordítana több energiát, hogy egy új, friss és modern ruhatárat kapjon. Van aki nem tudja hogyan variálja ruháit a különböző alkalmaknak megfelelően, tanácstalan, hogy mit illik viselni amikor a meghívón az áll „dresscode:black tie” vagy mik a munkahelyi viselet alapszabályai, illetve hogyan ne öltözzön túl egy bevásárlásra és hogyan ne öltözzön alul egy randevúra.

Ha tudod mi a cél, könnyebben ki tudod választani, hogy melyik szolgáltatás segítene legjobban, vagy ha esetleg tanácstalan vagy, fordulj hozzám bizalommal és segítek kitalálni.

Miután létrehoztunk egy jó kiindulási alapot, egy olyan stílust és ruhatárat ami működik, könnyebben és magabiztosabban tudsz helytállni különböző szituációkban, hisz a jó megjelenés magabiztossá tesz.

Amennyiben úgy érzed, hogy bizonyos helyzetekben szükséged lenne még a segítségemre, az erre a célra kialakított extra szolgáltatásokat ajánlom figyelmedbe.