Férfiaknak

/GARDRÓB ÉS STÍLUS ÁTTEKINTÉS

A férfiak esetében különösen igaz, hogy egy pár kis módosítás nagy változást hozhat. Kicsit szűkebb, kicsit más árnyalatú vagy szabású és régimódiból modern és stílusos lesz.

A legfontosabb, hogy a lehető legjobban  megismerjem jelenlegi helyzetedet, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni, mik a céljaid, lehetőségeid és mik a prioritások. Ez a megismerés elkerülhetetlen annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni.

Ez az összetett szolgáltatás a következő elemekből áll:

 • jelenlegi helyzeted és preferenciáid kiértékelése, a kép megismerése, ami jelenleg ábrázol téged
 • megnézzük, milyen ruhákból áll össze gardróbod, mi működik, mi nem és mi az amit elsődlegesen be kell szerezned
 • megbeszéljük és bemutatom, mi áll jól neked és miért
 • megtanítom, hogyan használd meglévő ruhatárad és megmutatom, hogyan hordhatod másképp őket
 • megismerlek téged, életviteled és igényeidet, megbeszéljük jelenlegi vásárlási szokásaidat és megtanítalak rá, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő darabokat
 • tanácsokat adok arra vonatkozóan, hogy hogyan rendezd el gardróbod, hogy a legáttekinthetőbb és használhatóbb legyen

Gardrób és stílus áttekintés: 85 000 HUF-tól

/KÖZÖS VÁSÁRLÁS

A gardróbod áttekintése és igényeid megismerése után a következő lépés egy közös vásárlás, ami tapasztalatom szerint sokat tud segíteni abban, hogy az elméletet a gyakorlatra tudd váltani.

A hatékony időkihasználás érdekében előre feltérképezem a lehetőségeket és megtervezem a munkamenetet, hogy a közösen eltöltött időt hasznosan tudjuk eltölteni. Egy megbeszélt időpontban találkozunk és elindulunk közösen vásárolni, melynek során:

 • megtanulhatod hogyan vásárolj magadnak úgy, hogy ne mindig ugyanaz kerüljön a kosaradba
 • hogyan válaszd ki a számodra megfelelő darabokat
 • mire kell odafigyelned a szabások és színek tekintetében
 • új inspirációkat kaphatsz, hogy mit hol érdemes megvásárolni
 • ötleteket és tippeket tanulhatsz tőlem a próbálgatások során, melyek a későbbiekben hasznodra válnak
 • amennyiben méretre készített öltönyben gondolkodsz, megmutatom hol és hogyan tudsz anyagot választani és hol tudod elkészíttetni

Az a célom, hogy a közös vásárlás alkalmával megtanítsalak a gyakorlati dolgokra. Hogyan stylingolj össze ruhadarabokat és kiegészítőket, mit és hogy hangsúlyozz magadon, hogyan keverd a színeket, formákat, felületeket és mintákat. A cél olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, amikben jó érzed magad és amiktől magabiztos leszel. Egy ilyen közös vásárlás nyugodt és vidám hangulatú, de ugyanakkor eredményes.

A vásárlások Budapest belvárosában, illetve online shopokon keresztül történnek, de igény szerint Európa nagyvárosainak egyikébe is ellátogathatunk, ha nem találjuk meg itthon azt amit elképzelünk neked.

Közös vásárlás: 12 000 HUF/ óra

/VIP SZOLGÁLTATÁS

Amennyiben szeretnéd ha a vásárlást én intézném, nélküled.

Azoknak ajánlom, akiknek nincs elég idejük, vagy nem szeretnének a vásárlással bíbelődni. A megbeszélt darabokat beszerzem és házhoz viszem, majd megbeszéljük, hogyan illeszd be meglévő ruhatáradba, hogyan stylingold és variáld őket.

Ebben az esetben a megvásárolni kívánt ruhák ellenértékét előlegként kérem. A nem kívánt darabokat visszaviszem illetve a nem megfelelő méreteket kicserélem.

VIP szolgáltatás: 100 000 HUF-tól + előleg a ruhavásárlásra