Extrák

/SZEZONÁLIS STYLING CSOMAG

Egy új szezon mindig megújulást és felfrissülést hozhat. Beengedjük a hozzád közelálló, a stílusodba illeszthető trendeket és a ruhatáradat új, divatos darabokkal frissítjük fel. Készítek egy összeállítást a trendekről és a beszerzendő  kulcs darabokról, melynek eredménye egy személyre szabott digitális anyag, kapsz továbbá egy moodboardot, ami inspirációul szolgálhat hogy miként viseld őket.

Szezonális styling csomag: 40 000 HUF

/KARRIER CSOMAG

Nem szeretnél csak kiskosztümben járni dolgozni, de fogalmad sincs, hogy ezt mivel tudnád helyettesíteni? A gardróbod átnézése után a munkahelyi protokollnak megfelelően kialakítunk neked egy olyan ruhatárat ami izgalmas és modern, de még megfelel a munkahelyi előírásoknak. Verziókat és opciókat ajánlok munkahelyi viseletre és készítek egy perszonalizált lookbookot, ami segítségedre lehet a mindennapokban.

Karrier csomag: 55 000 HUF

/SPECIAL EVENT

Találjuk meg a legtökéletesebb megjelenést a nagy alkalomra! Legyen ez egy estély, parti vagy vacsora,  egy előadás, ahol minden szem rád szegeződik, egy filmbemutató, ahol mindenki téged fényképez, vagy életed legszebb napja, az esküvőd. Együtt megbeszéljük az eseményt, annak specialitásait és igényeit valamint a büdzsét, amit erre szánnál. Én összeállítok look opciókat, beleértve az öltözék mellé a cipőt, táskát és kiegészítőket is. Az általad kiválasztott opciókat felpróbálod és megnézzük, melyik áll hozzád legközelebb és melyik az amelyik az adott alkalomra a legtökéletesebb választás.

Special event: 65 000 HUF

/UTAZÁS

Tanuld meg, hogyan kell kiválasztani a legjobb ruhákat és kiegészítőket úgy, hogy közben hatékonyan csomagolj minden utazásra. A gardróbod tartalmát „mix-and-match” csoportokra bontjuk így láthatod, hogy hányféle outfitet kaphatsz csupán ruháid variálásával.  Az utazásra tematikusan is készülhetünk és amennyiben igényed van rá egy digitális lookbook készítésével is a segítségedre lehetek, ha esetleg a messzi távolban szükséged lenne a tanácsomra.

Utazás: 35 000 HUF

/EXPRESS

Ha egy gyors segítség kell. Sokszor előfordul, hogy közeleg egy esemény, amin meg kell jelennünk, de nincs időnk foglalkozni vele. Aznapra, másnapra, a hétvégére. Megbeszéljük az igényeidet és a lehetőségeket, kitaláljuk mi lenne a legmegfelelőbb öltözet az adott eseményre. Ez egy gyors, egyszeri alkalomra szóló szolgáltatás, mely történhet telefonon, skypeon vagy személyesen.

Express: 20 000 HUF

/BEAUTY

Pályám során nagyon sok fotózáson és forgatáson vettem részt, ahol mindig más karakterrel kellett dolgoznom. (bemutatók, kampány és lookbook fotózások, reklámfilmek) Megtalálni hogy kinek mi áll legjobban, mi hangsúlyozza ki legjobban a karakterét, számomra izgalmas feladat, viszont azt tapasztalom, hogy aki nem jártas a divat világában, az nem érzi, hogy hogy tudná kihozni magából a maximumot. Hiszem, hogy mindenkiben van igény a megújulásra.

Egy profi sminkessel megmutatom, hogy milyen sokat számít egy hozzáértő csapat. Megtanítjuk, hogy az elkészült sminket hogyan használd nap mint nap és megmutatjuk milyen termékeket kell beszerezned. A sminkelés alatt megbeszéljük mik a te színeid, mit hangsúlyozz az arcodon és hogyan rejtsd el az apró bőrhibákat, aszimetriákat. A hajviseletedre is javaslatokat adok, hogy milyen színt és formát látok a legjobban hozzád illőnek.

Beauty: 65 000 HUF