Cégeknek

Az első benyomás a cégről sok esetben az alkalmazottakon keresztül történik. Ők azok kik részt vesznek a meetingeken, eladják vagy hirdetik a terméket a potenciális klienseknek és megalapozzák az első benyomást a márkáról.

Sok cég időt, pénzt és energiát fektet saját brand kialakításába a weboldalon, logón, névjegykártyákon át a kommunikációs eszközökön megjelenő betűtípusig. Többségük azonban abba a hibába esik, hogy nem figyel oda alkalmazottjai professzionális megjelenésére, pedig az ő megjelenésük ugyanúgy magában hordozza a cég üzenetét.

Ez a szolgáltatás olyan cégeknek szól akik hajlandóak pénzt és energiát fektetni alkalmazottaik személyes megjelenésébe.

Célom, hogy a siker elérésének érdekében segítsek a cég profiljához megfelelő üzenetet képviselni.

/TANÁCSADÁS FELSŐ ÉS KÖZÉP VEZETŐKNEK

Vezetői jelenlét és személyes márkaépítés. Megbeszéljük igényeidet és a cég profilját, majd megtanítom, hogyan fejezd ki magad és pozíciódat a cégen belül csupán a színek, szabások és anyagok használatával. Megmutatom hogyan és hol vásárolj magadnak, mikre figyelj oda a választásoknál, hogyan keverd a színeket és stílusokat és hogyan pakolj össze egy üzleti útra.

/KIS CSOPORTOS TRÉNINGEK

A kis csoportos tréningek lényege az interakció, melyek alkalmával lehetőség nyílik a személyesebb bemutatkozásra és visszajelzésekre, így lehetőség adódik egyéni iránymutatásra és tanácsadásra. Fontos a csapat dinamikája és összetétele, hierarchiája és feladatai.

A konzultáció szintről szintre, részlegről részlegre halad, a legmagasabb szinttől a gyakornokokig. Az első konzultáció a felső vezetőkkel személyesen történik, melynek során megismerem az igényeket és követelményeket, majd ennek megfelelően kialakítom a cég öltözködési protokollját.

Tapasztalatom szerint az alkalmazottak számára fontos, hogy a céget vezető személytől hallják a fő üzenetet. Fontos jelenléte és részvétele, hisz ő maga az üzenet amit később ők adnak tovább.

Egy cég öltözködési profiljának gyakorlatba helyezése függ a létszámtól és a részlegektől. A folyamat részeként szintről szintre haladva megismertetem és megtanítom az alkalmazottaknak hogyan tehetik magukévá a kívánt stílust.

A cég igényei szerint kialakított öltözködési protokoll által

  • egyértelmű lesz az üzenet
  • stílusos megjelenés a vezetőktől a gyakornokokig
  • magabiztosabb és motiváltabb alkalmazottak képviselik a céget a tárgyalásokon

Minden cég más és más, ezért minden árajánlat a különböző igényekre szabva készül. Ahhoz, hogy a legoptimálisabban tudjunk együttműködni meg kell ismernem a szándékot, tisztában kell lennem a létszámmal és a cég felépítésével. Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük, hogy mi a kívánság a megrendelő részéről, majd ezt követően egy részletes árajánlatot küldök elfogadásra. Az árajánlat sávos felépítésének lényege az egymásra építhető szolgáltatások, melyeket igény szerint akár kis időbeni csúsztatással is el lehet végezni.