Rólam

Mindig érdekelt a divat és a stílus, de leginkább az a része, amelyik adaptálható a mindennapi, való életre.Több, mint tíz éves divatipari tapasztalattal rendelkezem, melynek során számos fotózáson, forgatáson, szereplésen és közéleti eseményen vettem részt. Az Iparművészeti Egyetem elvégzése után divattervező lettem és USE unused néven két társammal együtt megalapítottuk saját márkánkat, mely Magyarország egyik vezető divatmárkája lett és számos nemzetközi megjelenést, díjat és elismerést szerzett az évek alatt.

Munkám során sokféle emberrel találkoztam és sokféle tevékenységet végeztem. Szeretek emberekkel foglalkozni, érdekel véleményük és örömmel tölt el a közös munka. Vásárlóim bíztak véleményemben és egyre többször fordult elő, hogy stílustanácsadásban kérték segítségemet. Ezen a területen magabiztosan mozgok, mert érdekel a divat, de mellette az ember is. A mondás, miszerint a ruha teszi az embert csak részben igaz. Amennyiben nem a megfelelőt választjuk, nem a megfelelő eredményt érjük el.

Az emberek elsősorban külsőnk és megjelenésünk alapján ítélnek meg bennünket, hisz ez az első kép rólunk. Ha ez egységben van belsőnkkel, akkor magabiztosak és megnyerőek tudunk lenni bármilyen szituációban.

Célom, hogy ezt a harmóniát segítsek megtalálni.